AJ McCrea Jaguaareihin

  • admin
  • 10.2.2015
  • Kommentit pois päältä artikkelissa AJ McCrea Jaguaareihin

Jaguaarien puolustus vahvistuu nuorella yhdysvaltalaisella AJ McCrealla. mccrea_ajAJ McCrea pelasi yliopistouransa 3.divisioonatason Gallaudettessa ja kuului joukkueensa kapteenistoon. Atlantin takana hänen pelipaikkansa on ollut kulmapuolustaja, mutta Jaguaareissa hänelle on kaavailtua roolia keskemmältä kenttää.

– Hyödymme hänestä enemmän, kun laitamme hänet takapuolustajaksi tai ulommaksi tukimieheksi. Uskomme, että McCrea on tarpeeksi fyysinen näille paikoille ja hänen nopeutensa riittää varmasti sarjan jokaista keskushyökkääjää vastaan, Jaguaarien puolustuksen valmentaja Mikko Sammal kertoo.

McCrean lopullinen rooli tarkentuu sitä mukaan, kun muiden pelipaikat alkavat olla selvät.

– Meillä on uusien pelaajien rekrytointi päällä ja järjestämme heille try-outin Hipposhallin alakerrassa perjantaina 20.2. klo 20.00. Lisäksi muutaman rosterin ulkopuolisen vahvistuksen tilanne on vielä auki. Viime kevään tilanteeseen nähden olemme jo valovuoden edellä, mutta pitänee vielä malttaa maaliskuulle, jotta näemme koko vahvuutemme ja sen minkälaiseksi palapeli pelipaikkojen osalta lopulta muodostuu,  seuran puheenjohtaja Mikko Punkari arvioi.

McCrea haluaa kehittää itseään, joukkuekavereitaan sekä junioreja

Pesti Jaguaareissa on McCrealle ensimmäinen Euroopasssa.

– Odotan Suomen matkan olevan elämäni parhaita kokemuksia. On hienoa oppia erilaisia tapoja ja olla osa erilaista kulttuuria. Yliopistossa pelaaminen antoi minulle jenkkifutiksen lisäksi koko elämän mittaisia ystävyyssuhteita. Toivon, että sama onnistuu valmentajien ja pelaajien kanssa Jyväskylässä, McCrea kertoo urheilun ulkopuolisista motivaattoreista.

– Haluan kehittää itseäni mentorina ja auttaa joukkuekavereiteani kehittymään paremmiksi pelaajiksi. Näen, että tavoitteemme on sarjan mestaruus. Myös Jaguaarien juniorien valmentaminen merkitsee minulle paljon ja olen valmis käyttämään paljon energiaani heidän eteensä. Toivon, että voin auttaa heidän taitojensa kehittämisessä sekä kentällä että sen ulkopuolella, McCrea kertoo.

 

-->