CAFE SPOT LIGHT – AVAJAISET KE 14.6.

  • admin
  • 13.6.2017
  • Kommentit pois päältä artikkelissa CAFE SPOT LIGHT – AVAJAISET KE 14.6.

Jyväskylän seudun Jaguaarit Ry avaa keskiviikkona Cafe Spotlight-nimisen nuorisokahvilan Jyväskylän keskustaan. Kahvila avaa ovensa kirkkopuiston laidalle, osoitteeseen Gummerruksenkatu 5.

– Cafe Spotlightin tarkoitus on tarjota kokoontumispaikka ja kiinnostavia aktiviteettejä etenkin kesälomaansa viettäville nuorille Jyväskylän keskustassa. Tuotevalikoimasta löytyy kahvia, teetä, virvokkeita sekä pientä makeaa ja suolaista syötävää. Kahvila on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa. Jaguaarien Mikko Punkari kertoo.

AVAJAISET KE 14.6.

Cafe Spotlight on auki maanantaista – lauantaihin klo 10:30 – 18:00. Tänä keskiviikkonakin ovet aukeavat klo 10:30 ja virallisia avajaisia vietetään klo 16:00 alkaen, jolloin paikalla on myös Jaguaarien edustusjoukkueen pelaajia. Tarjolla on ilmaista mehua kaikille janoisille. Klo 17.30 kahvilassa julkistetaan myös mielenkiintoinen Jaguaareja koskeva uutinen. 

Jaguaarit toivottavat kaikki muutkin toimijat tervetulleeksi mukaan. Tapahtuman järjestämisestä päiväsaikaan Cafe Spotlightissa ei peritä muilta yhdistyksiltä, eikä nuorilta mitään maksua. Nuoret ja pienet tapahtumanjärjestäjät saavat näin esitykselleen tilan.

– Tai huomioita tulevalle tapahtumalleen Jyväskylän keskustassa. Aukioloajan ulkopuolella järjestettävistä tapahtumistakin voidaan myös neuvotella tapauskohtaisesti, Punkari kertoo.

Tervetuloa hengaamaan, viihtymään ja herkuttelemaan!

 

 

Yhteystiedot:

Cafe SpotLight / Jyväskylän seudun Jaguaarit Ry
Gummerruksenkatu 5
40100 Jyväskylä

samuli.huupponen@gmail.com
mikko.o.punkari@gmail.com

FACEBOOK

-->