Chris Green ja William Lahti Jaguaareihin – Ahila missaa kauden 2015

  • admin
  • 27.3.2015
  • Kommentit pois päältä artikkelissa Chris Green ja William Lahti Jaguaareihin – Ahila missaa kauden 2015

Jaguaarien laitahyökkääjä Perttu Ahila joutuu jättämään kesän 2015 väliin loukkaantumisen vuoksi. Ahilan jättämää aukkoa täydentävät britti Chris Green ja maajoukkuemies William Lahti.

Chris Green täydentää Jaguaarien ulkomaalaiskvartetin.
Chris Green täydentää Jaguaarien ulkomaalaiskvartetin.

Ahila joutui pitämään taukoa kesän 2014 polvivaivan vuoksi. Talvella Ahilan jalan kuntoutuminen oli hyvässä vauhdissa, mutta miehen kropasta löytyi uutta remonttia kaipaavia paikkoja. Sen vuoksi hän joutuu jättämään myös kauden 2015 ottelut väliin.

– Tarkoitus ei ole lopettaa uraa, vaan kursia kroppa pelikuntoon. Kentille paluun ajankohta on vielä epäselvä, mutta toivottavasti se tapahtuu enemmin kuin myöhemmin, Ahila kertoo.

Chris Green Jaguaarien viimeinen ulkomaalaishankinta

Englantilainen Chris Green on aikaisemmin edustanut Bristol Aztecsia. Monipuolinen laitahyökkääjä tulee olemaan suuressa roolissa Craig Maynardin pyörittämässä heittohyökkäyksessä.

– Yhteistyökumppanimme KOAS ja American Diner mahdollistavat ulkomaalaispelaajien hankinnan.  Kiitos amerikkalaisen AJ McCrean ja brittikaksikko Chris Green- Jarrad Gabbidonin Jyväskylässä pelaamisesta kuuluu heille sekä aktiivisesti sopivia pelaajia meille värvänneelle Maynardille, puheenjohtaja Mikko Punkari kiittelee.

William Lahti siirtyy Jaguaareihin

Maajoukkuelaitahyökkääjä William Lahti edusti viime kaudella Turku Trojansia. Hänen pelaamisensa Jaguaareissa ei ole vielä kirkossa kuulutettu. Miehen työt ja muu tilanne näyttävät myöhemmin, kuinka paljon hän pystyy harjoittelemaan ja pelaamaan ensi kesänä.

– Lahti on valmis urheilija, joka tuntee hyökkäyssysteemimme entuudestaan. Mukaan hyppääminen ja korkealla tasolla joukkueen mukana pelaaminen ei vaadi häneltä yhtä paljon valmistautumista, kuin monelta muulta, päävalmentaja Mikko Lyyra näkee.

IMG_5913
Viime kaudella Turku Trojansia edustanut William Lahti pelasi Jaguaareissa viimeksi 2013.

 

-->