Jaguaareille uusia sopimuksia

  • admin
  • 15.3.2015
  • Kommentit pois päältä artikkelissa Jaguaareille uusia sopimuksia

Jaguaarit vahvistaa rivejään brittipelaaja Jarrad Gabbidonilla sekä kotimaisilla nimillä.

gabbidon
Jarrad Gabbidon

Aiemmin Derby Bravesia edustanut Gabbidon on suurikokoinen (193 cm, 105 kg) sisempi laitahyökkääjä, jolla on hyvät kädet.

– Gabbidon ei ole kentän nopein pelaaja, mutta hän on iso maali, johon pelinrakentaja Craig Maynardin on helppo osua. Kokonsa puolesta hän pystyy pelaamaan tarvittaessa myös hyökkäyksen ja puolustuksen linjassa, päävalmentaja Mikko Lyyra kertoo.

Muuramelaislähtöinen Pasi Raatikainen oli Jaguaarien paras laitahyökkääjä Vaahteraliigakaudella 2013. Raatikaisen viime kausi jäi torsoksi jalkavaivojen vuoksi. Mies leikattiin syksyllä ja hän palaa pelikentille Jaguaarien paidassa ensi kesän aikana.

Myös porilaislähtöinen Aleksi Nummelin nähdään Jaguaarien paidassa ensi kesänä. Nummelin on pelannut Bearsissa sekä sisempänä että ulompana laitahyökkääjänä ja tukimiehenä. Miehen nykyisten raamien (187 cm, 97 kg) ansiosta Jaguaarit voi käyttää häntä monipuolisesti usealla eri pelipaikalla.

Renegadesissa, Piratesissa ja Jaguaarien junioreissa pelannut Joni Pyöriä tuo puolestaan leveyttä Jaguaarien tukimiesosastoon. Helmikuun try out toi Jaguaarien riveihin myös uusia tulokkaita. Erityisen hyvä uutinen on, että joukkueen riveihin saatiin myös linjamiehen raamit täyttäviä pelaajia, joista Jaguaareilla on ollut viime vuosina pula.

nummelin
Aleksi Nummelin

– Vapaa siirtoaika päättyy maaliskuun lopussa. Muutaman pelaajan osalta tilanne on vielä auki kesän töiden ym. henkilökohtaisten asioiden vuoksi. Olemme asettaneet huhtikuun lopun joukkueen kokoamisen ehdottomaksi deadlineksi. Tämän jälkeen emme enää jää odottelemaan vaan valmistaudumme harjoitusotteluihin ja toukokuun lopussa alkavaan kauteen kasassa olevalla miehistöllä, Lyyra kertoo.

Pasi Raatikainen
Pasi Raatikainen

 

-->