Jaguaarien kokoonpano vahvistuu

  • admin
  • 11.2.2016
  • Kommentit pois päältä artikkelissa Jaguaarien kokoonpano vahvistuu

Jaguaarien kokoonpano vahvistuu tukimies Sami Mäkisellä ja laituri Jarrad Gabbidonilla.

makinenSami

Sami Mäkinen tekee comebackin

Vaahteraliigassa 2003 debytoinut Jaguaarien tukimies Sami Mäkinen tekee paluun kentille muutaman välivuoden jälkeen. Syksyn alusta lähtien Jaguaarien mukana harjoitellut Mäkinen on viimeksi pelannut kausina 2009 ja 2011, jolloin hän kuului keskisuomalaisten ja koko Vaahteraliigan parhaimpiin taklaajiin.
Mäkisen sopimuksen myötä Jaguaarien tukimiestilanne näyttää herkulliselta, sillä kolmikkoon kuuluvat myös kahtena viime vuotena divisioonan top-5 taklaajiin kuulunut Ville Rajalainen sekä vuoden 2014 divisioonan tilastokolmonen Juuso Kivimurto. Heidän takanaan nuoret Heikki Lukkarinen ja Iiro Piippo ovat myös harjoitelleet ja kehittyneet paljon talven aikana.

 

Jarrad Gabbidon jatkaa Jyväskylässä

jarradJyväskylän riveissä viime kesänä 21 koppia napannut kookas brittilaituri Jarrad Gabbidon on sopinut jatkosta Petopaidassa. Gabbidon kuului pelinrakentaja Craig Maynardin toivelistalle.

– Meillä on laitahyökkääjäosastolla kova kilpailu, eikä ”Jakelle” ole tarjolla aloittavan pelaajan paikkaa hopeatarjottimella. Uskomme, kuitenkin, että hänellä on paljon potentiaalia parantaa viime kaudesta. Saamme leveyttä laituriosastolle ja tulivoimaa potkupeleihimme, Jaguaarien päävalmentaja Mikko Sammal kertoo.

– Olen kiitollinen, että saan mahdollisuuden palata mahtavaan joukkueeseen ja olla osana isoja asioita, joita seuralle tapahtuu ensi kaudella, Gabbidon kertoo.

 

Try-out laajensi harjoitusvahvuutta

openDoorsSuperBowl-viikonloppuna järjestetty try-out toi keskisuomalaisten harjoituksiin mukaan muutamia uusia miehiä. Aikaisempaa pelikokemusta heistä löytyy takakentän Roland Fontanillalta, joka on pelannut aikaisemmin Pori Bearsissa.

– Try-out-tapahtuman lisäksi muutamia yhteydenottoja on tullut sähköpostitse. Helmikuun ajan voi vielä vapaasti tulla mukaan kokeilemaan omia rahkeitaan, Jaguaarien puheenjohtaja Mikko Punkari kertoo.

Edessä iso koulukiertue

Rajalaisen sähköposti on käynyt kuumana.
Ville Rajalaisen sähköposti on käynyt kuumana.

Yhteydenottoja on tullut myös kouluilta. Seuran nuorisopäällikkö Ville Rajalaiselta on alkuvuodesta tilattu liikuntatunteja ja lajiesittelyitä peräti seitsemälletoista (17) eri ryhmälle.

– Edessä on iso koulukiertue, jota varten on tavoite koota hyvä ohjaajatiimi. Ja nuoriin otamme uusia harrastajia ympäri vuoden, Rajalainen kertoo.

Jaguaarien sopimustilanne 11.2.2016

Craig Maynard QB
Teemu Hautakangas QB/WR

Joni Kähönen RB
Joonas Mäkinen RB

Sami Mäkinen LB
Ville Rajalainen LB
Juuso Kivimurto LB
Heikki Lukkarinen LB
Iiro Piippo LB
Joni Pyöriä LB Työt vievät Jonin kesäksi Ahvenanmaalle, hän ei pelaa kesällä Jaguaareissa.

Jonathan Pan Gago DL/FB
Kalle Lahtinen DL
Heikki Pesonen DL
Jarno Mäkinen DL
Henry Lehtonen DL

AJ McCrea DB / RB
Niko Juntunen DB
Kristian Luukkonen DB
Ville Karhinen DB/WR
Tommi Tyrväinen DB/WR
Simo Ahtiainen DB

Pasi Raatikainen WR
Aleksi Nummelin WR/DL
Waltteri Kinnunen WR
Jarrad Gabbidon WR / K
Petri Sagulin WR
Mikko Punkari WR

Richard Hurst OL
Jozef Tobolkiewicz OL
Terho Hytönen OL
Jeremia Mamedjarov OL
Tatu Tuominen OL
Sami Kolehmainen OL
Otto Lähdesmäki OL

-->