Jaguaarit voittoon Kouvolasta ilman pelinrakentajaa

  • admin
  • 15.7.2017
  • Kommentit pois päältä artikkelissa Jaguaarit voittoon Kouvolasta ilman pelinrakentajaa

Jaguaarit matkasi lauantain vierasotteluun ilman pelinrakentajaa, mutta onnistui voittamaan Indiansin 0-17.

Kouvola Indians vs. Jyväskylän Jaguaarit
Lauantaina 15.7. Kuusankoskella

Does the war need one man?

 

RAPORTTI

Jaguaarit voittoon Kouvolasta ilman pelinrakentajaa

Jaguaarit lähti otteluun Indiansia vastaan Isaak Marshallin johdolla. Jyväskylän hyökkäys onnistui etenemään pikkuhiljaa, kuluttamaan kelloa ja pitämään Indiansin hyökkäyksen sivurajalla. Keskisuomalaisten puolustus oli myös hyvällä pelipäällä ja onnistui pelaamaan nollapelin. Isoja pelejä tekivät mm. Donovan Walker, Jordi Brugnani sekä Jack Rice, jotka onnistuivat katkaisemaan Indiansin heiton.

– Jack Rice pelasi muutenkin huikean ottelun ja peitti myös yhden Indiansin rähmäämän lentopotkun, Jaguaarien päävalmentaja Mikko Sammal kehui.

Mahtava puolustuksen peli sekä pelinrakentajan saappaisiin hypännyt Isaak Marshall johti Jaguaarit voittoon 17-0 voittoon Kouvolasta.

Hyökkäyksessä Jaguaarien pisteistä vastasivat Isaak Marshall, Stuart Robinson sekä kolmen pisteen potkumaalin haarukkaan kenkäissyt Guillem Garcia. Heidän pisteillään Jaguaarit voitti matsin 0-17 numeroin. Ottelun loppupuolella Jaguaarit vaihtoi pelinrakentajaksi Walkerin ja antoi myös tälle tuntumaa hyökkäyksen johtamisesta.

Jaguaarien kausi jatkuu Pieksämäellä pelattavalla kotiottelulla ensi lauantaina Helsinki East City Giantsia vastaan. Joukkueiden edellisen kohtaamisen ECG voitti tiukalla yhden pisteen erolla.

ENNAKKO

Kaipaako sota yhtä miestä?

Vanha sanonta sanoo, ettei sota yhtä miestä kaipaa. Mutta entäpä, jos tuo mies on kenraali? Jaguaarien tämän vuoden hyökkäys ja koko joukkue rakennettiin Jerell ”JJ” Jonesin ympärille, hänen toiveidensa mukaisesti. Jones sai kuitenkin huikean työtarjouksen Yhdysvalloista ja joutui tämän myötä jättämään Jaguaarit kesken kauden. Keskisuomalaiset saattavat saada uuden pelinrakentajan riveihinsä, mutta lauantaina sarjajumbo Kouvolaa vastaan hän ei vielä pelaa. Lauantaina nähdään, pitääkö sanonta Jaguaarien kohdalla paikkansa vai ei.

Jyväskylän pelinrakentajana Indiansia vastaan nähdään todennäköisesti keskushyökkääjänä pelannut Isaak Marshall, high schoolissa pelinrakentajanakin pelannut Donovan Walker tai Jaguaarien junioreissa pelinrakentajana pelannut Akseli Syrjänen.

Myös Indiansilla eri pelinrakentaja

Avausottelussa Kouvola onnistui maalinteossa vain kerran, vaikka kävikin Jyväskylän maalialueen lähellä muutamaan otteeseen. Lauantaina voi odottaa, että Intiaanien hyökkäysjoukot saavat tällä kertaa enemmän tilaisuuksia, koska Jaguaarien hyökkäys ei todennäköisesti pysty viettämään kentällä aivan yhtä paljon aikaa, kuin kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Mielenkiintoisen ottelusta tekee myös se, että Kouvola Indiansin sentterin takana esiintyy eri kapellimestari, kuin alkukaudella. Myles Gates loukkasi jalkaansa ja hänet korvaa Philip Carcia, joka on edustanut Indiansia viimeksi 2014. Carcian ykköstarget ottelussa on Jaguaareista 2015 tuttu brittilaituri Chris Green, joka komeilee nyt sarjan kiinniottotilaston neljännellä sijalla. Tämän tutkaparin lisäksi Jaguaarien puolustuksen pitää pysäyttää vahvan Ilkka Jämsän juoksut ja luoda näin tarpeeksi mahdollisuuksia ensi kertaa tällä kaudella ilman Jonesia pelaavalle Peto-hyökkäykselle. Jämsän aisoissa pidossa auttaa Jaguaarien tuorein vahvistus Francesco Camilli, joka saapui Suomeen aikataulun mukaisesti maanantaina.

Ottelu alkaa Kuusankosken kentällä klo 14:00.

-->