Jaguaarit sai uuden pelinrakentajan ennen siirtoajan umpeutumista

  • admin
  • 20.7.2017
  • Kommentit pois päältä artikkelissa Jaguaarit sai uuden pelinrakentajan ennen siirtoajan umpeutumista

Jaguaarit hankki riveihinsä pelinrakentaja Chirstopher Jeffrey-Griggsin loppukaudeksi. Jeffrey-Griggs pelaa Jaguaareissa ensi kertaa kotiottelussa Kuopio Steelersiä vastaan.

Jaguaarit löysi hyvin liikkuvan pelinrakentajan

Fullerton Collegea ja Pasadena City Collegea yliopistourallaan edustanut Jeffrey-Griggs keräsi yliopisto-urallaan 4800 jaardia, 52 touchdownia ja 10 syötönkatkoa. Hän edusti alkukesän serbialaista Novi Sad GAT Dukes-joukkuetta. Novi Sad voitti hänen johdollaan CEFL CUPin ja sijoittui Serbian liigassa toiseksi. Hänet valittiin sarjan arvokkaimmaksi pelaajaksi (MVP) CEFL CUPissa ja sarjan parhaaksi ulkomaalaispelaajaksi Serbian liigassa.

– Kun lähdin Eurooppaan, tavoitteeni oli olla sarjan paras pelinrakentaja ja johtaja, jotta joukkueeni pystyy voittamaan otteluita, mies kertoo.

Jeffrey-Griggs on myöhäisen siirron vuoksi karenssissa vielä ECG-ottelun. Hän on kelpoinen pelaamaan, kun Jaguaarit kohtaa ralliviikonloppuna Kuopio Steelersin.

Muita kokoonpanomuutoksia

Britit Sheldon Campbell ja James Lightbody eivät sen sijaan jatka Jaguaareissa. Uuden pelinrakentajan tuonti ei olisi ollut Jaguaareille mahdollinen ilman kulujen karsimista muualta. Lisäksi Campbelillä ja Lightbodyllä oli myös itsellään haluja palata kotimaahansa, joten sikäli ikäviltä ratkaisuilta pystyttiin välttymään.

Tulijapuolella Jaguaareihin on jenkkipelinrakentajan lisäksi Tampere Saintsista Jyväskylään siirtyvä ulompi tukimies Timi Tuominen. Crocodiles-kasvatti Tuominen on aiemmin pelannut myös Kotka Eaglesin riveissä.

Myös kehitysjoukkue Pirates vahvistuu

Myös Jaguaarien kehitysjoukkue Pirates saa vahvistuksia riveihinsä. Paikkallisvastustaja Puuppola Buccaneers joutui jättämään sarjan kesken ja Buccaneersista Piratesiin siirtyivät kokeneet Atte Nieminen, Aki Parviainen, Joni Pyöriä, Tuomo Iiliäinen sekä viime kauden tulokas Miikka Niininen. Piratesin kausi jatkuu 13.8. kotiturnauksella, jolloin joukkue kohtaa Malmi Blazen sekä Tampere Saintsin kehitysjoukkue Angelsin. Pelinrakentajana nähdään tuolloin Jaguaarien edustusjoukkueen päävalmentaja Mikko Sammal.

 

-->