Jaguaarit suuntaa Lionsia vastaan

  • admin
  • 12.7.2018
  • Kommentit pois päältä artikkelissa Jaguaarit suuntaa Lionsia vastaan

Jaguaarit suuntaa Lohja Lionsia vastaan pelattavaan otteluun kapealla kokoonpanolla. Pitkiin Jaguaarien vierasreissuihin lähtö on osoittautunut odotetun hankalaksi Steelersin ja Piratesin täydennysmiehistöille. Toissa viikolla Helsinki Wolverinesia vastaan Jaguaarit haki vierasvoiton 16 pelaajan voimin ja tulevana sunnuntaina Lionsia vastaan rosteri on jälleen samaa kokoluokkaa. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Jaguaarien 47-0 voittoon, mutta nyt Jyväskylällä on käytössä puolet vähemmän miehiä ja Lionsilla todennäköisesti selkeästi enemmän kuin Viitaniemessä.

Konsta Matikainen ja Kalle Leppänen missaavat matsin palvelukseen astumisen vuoksi. Santtu Tuviala viettää varmuuden vuoksi loppukauden sivurajalla ja Akseli Syrjänen on ottelun aikana ulkomailla. Hyvinä uutisina mainittakoon Joonas Mäkisen ja Verneri Villasen paluut kokoonpanoon.

Ottelulla merkitystä sarjatilanteeseen

Pori Bears johtaa sarjaa puhtaalla pelillä. Jaguaareista Bears sai voiton kotonaan tiukalla kolmen pisteen erolla ja viime viikonloppuna Mikkelissä yhden touchdownin erolla. Muutoin Satakunnan karhulauma on ottanut voittoja sarjassa melko suvereenisti.

Mikkeli Bouncers on hävinnyt sarjassa vain Bearsille, ja on tällä hetkellä selkeästi kiinni kakkospaikassa. Jaguaarit on kolmosena, mutta tulevan sunnuntain ”pienen rosterin vierasmatka” voi tappion tullessa pudottaa keskisuomalaiset Lionsin taakse. Mikäli näin kävisi, olisi Jaguaarien voitettava jäljellä olevissa otteluissaan joko Bouncers tai Bears, jotta joukkueella olisi asiaa pudotuspeleihin.

Taisteluvoitto tulevan sunnuntain ottelusta toisi sen sijaan turvallisen otteen sarjataulukon kolmospaikkaan ja pudotuspeleihin. Tällöin Jaguaarit voisi vielä haastaa Mikkeli Bouncersin taisteluun pudotuspelien kotiedusta.

Ottelu alkaa Lohjalla sunnuntaina 15.7. klo 12.00.

-->