JJ IS BACK – JERELL JONES PALAA JAGUAAREIHIN!

  • admin
  • 27.5.2017
  • Kommentit pois päältä artikkelissa JJ IS BACK – JERELL JONES PALAA JAGUAAREIHIN!

Sarjan vaarallisin hyökkääjä palaa Jyväskylään!

JJ IS BACK! – Kuva: Touchdown.fi / AKa.

Sarjan vaarallisin hyökkääjä

Jerell ”JJ” Jones on ollut sarjan paras hyökkääjä viimeisen kolmen vuoden ajan. Vuonna 2014 Jonesin oli ensin määrä mennä Porvoon Butchersiin, mutta aikataulut eivät sopineet yksiin teurastajien kanssa. Jones etsi tämän jälkeen toista seuraa, joka ottaisi hänet mukaan vielä kesken kauden ja päätyi Vaahteraliigaputoamisesta toipuvaan Jaguaarilaumaan. Jälki oli hurjaa. Viidessä pelaamassaan ottelussa pienikokoinen, mutta äärimmäisen vikkelä ja nopea Jones kirjautti 1875 jaardia ja 25 touchdownia. JJ loukkasi kuitenkin nilkkaansa kauden viimeisessä runkosarjaottelussa, eikä kyennyt pelaamaan välierässä Vaasa Royalsia vastaan. Vaasalaiset marssivat näin helppoon voittoon Jaguaarien yli.

Syksyllä 2015 Jones siirtyi Hämeenlinnaan, koska katsoi Huskiesilla  olevan paremmat edellytykset voittaa Spagettimalja. Tilastoissa jälki oli edelleen hurjaa, mutta kausi päättyi kakkossijaan. Kaudelle 2016 JJ siirtyi Helsinki Wolverinesiin. Ahmojen heittopainotteisessa hyökkäyksessä hän ei pelannut aivan yhtä suuressa roolissa, kuin kahtena edellisenä kautena, mutta oli joka kerta pallon saadessaan huikea. Kausi päättyi kuitenkin jälleen katkeraan finaalitappioon.

ONE FOR ALL – ALL FOR ONE!

Kaudella 2017 Jerell Jonesilla on mielessään vain yksi tavoite: Spagettimaljan voittaminen.

– Kun Jaguaarit pyysivät Jonesia riveihinsä, hän ei puhunut omasta palkastaan, vaan kysyi kuinka paljon voimme vahvistaa joukkuetta.  Kerroimme oman suunnitelmamme, mutta Jones ehdotti, että hän hoitaa itse omat kulunsa, ja niihin varattu summa käytetään muihin vahvistuksiin. Hän myös värväsi meille itse kaikki muut kesän ulkomaalaisvahvistuksemme, Jaguaarien päävalmentaja Mikko Sammal kertoo.

Jones on siis tehnyt ja uhrannut talven aikana paljon Jaguaarien eteen. Samoin Jaguaarit on täysin sitoutunut antamaan parhaansa, jotta Jonesin ei tarvitse poistua tällä kertaa finaalista ilman Spagettimaljaa. Teemamme on siis tänä vuonna ”One for all – All for one!”

Jerell Jones ihastutti Jaguaareissa 2014. Kuva: Lassi Heikkilä

Donovan Walker Jaguaarien puolustuksen lukoksi

Donovan Walker

NCAA Division I Football Championship Subdivision (FCS) tasolla Rhode Islandin yliopistossa vahvan puolen takapuolustajana pelannut Donovan Walker liittyy Jaguaarien miehistöön kahden ensimmäisen ottelun jälkeen.

Seniorivuotenaan 2014-2015 Walker kirjautti Ramsin riveissä huikeat 100 taklausta ja viisi pallonriistoa. Hän on Jerell Jonesille tuttu mies, sillä Jones on valmentanut häntä high schoolissa.

– Walker on takapuolustaja, jonka vahvuudet ovat etenkin juoksua vastaan puolustamisessa. Hän iskee todella lujaa, joten vastustajien laitahyökkääjillä ei tule olemaan kivaa juosta hänen alueelleen. Pommeja siis tulee, Sammal lupaa.

Walker on Jaguaarien mukana siis vasta kauden kolmannessa ottelussa. Säännöt sallivat kuitenkin kahden amerikkalaispelaajan osallistumisen otteluun. Kahden ensimmäisen matsin ajan Jaguaarien puolustuksessa nähdään puoliammattilaissarjassa New Yorkissa pelaava Jonesin lanko Mike Velez.

KAUSI ALKAA VIITANIEMESSÄ SUNNUNTAINA 4.6. KLO 17.00

Jaguaarien kausi alkaa kotiottelulla Viitaniemessä sunnuntaina 4.6. Kouvola Indiansia vastaan. Jerell Jones saapuu Jyväskylään vasta ottelua edeltävänä perjantaina, joten Indiansilla on uuden pelinrakentajansa Myles Gatesin johdolla mahdollisuus yllätykseen Jyväskylää vastaan.

Ottelutapahtumassa nähdään matsin lisäksi Skydive Jyväskylän laskuvarjohyppääjiä sekä Jaguars Spirit Athletesin cheerleader-esitys.

Jaguaarien juostessa kentälle pauhaavat Jyväsmedian savukone sekä strobovalot, sekä Happeen-matseista tuttu skydancer, joka heittää oman shownsa myös aina Jaguaarien tehdessä touchdownin. Musiikista vastaa DJ SamBolo.

  

Ottelu alkaa sunnuntaina 4.6. klo 17.00 – ONE FOR ALL – ALL FOR ONE!

Voit ostaa lipun tai kannattajakortin ennakkoon Jaguaarien verkkokaupasta (klikkaa linkkiä alla) tai suoraan tämän sivun oikeassa reunassa näkyvästä Osta lippuja-painikkeesta.

Normaalilippu:
Portilta 10e / Ennakkoon 6e

Opiskelijat / koululaiset / varusmiehet / eläkeläiset:
Portilta 5e / Ennakkoon 3e

Alle 7-vuotiaat lapset ilmaiseksi

Perhelippu (Kaksi aikuista ja lapset):
Portilta 20e / Ennakkoon 15e

Kannattajakortilla näet kaikki kotiottelut!

Kannattajakortilla näet Jaguaarien kaikki kotiottelut, myös play offit, sekä saat mukavia etuja.
Tämän kevään etuna Ruutu+ katseluoikeus kahdeksi viikoksi sadalle ensimmäiselle ostajalle (Arvo 10 euroa)!

Kannattajakortti 2017 (+Ruutu+) 30 euroa.

Kannattajakortti 2017 (+Ruutu+) opiskelijalle, koululaiselle, varusmiehelle, eläkeläiselle 15 euroa.

-->