KAUSI ALKAA LA 5.5. – HANKI KAUSARI NYT!

  • admin
  • 15.3.2018
  • Kommentit pois päältä artikkelissa KAUSI ALKAA LA 5.5. – HANKI KAUSARI NYT!

 

 

OTTELUTAPAHTUMAT

KOTIAVAUS LAUANTAINA 5.5.

VAPPU, VIITANIEMI JA WOLVERINES

 

Jaguaarien kausi alkaa kotiottelulla jo lauantaina 5.5. ottelulla Helsinki Wolverinesia vastaan.
Poikkeuksellisen aikaisen kauden alun johdosta Jaguaarit huomioi ottelutapahtumassa erityisesti opiskelijoita, jotka eivät ole vielä kirmanneet kesälaitumille.

Vastustaja Wolverines on aikaisempina vuosina käyttänyt Rautasarjajoukkueensa rosterissa paljon myös ykkösjoukkueensa pelaajia – ja ollut erityisesti alkuvuodesta kova joukkue kakkosdivisioonassa. Vierailija pelannee samalla systeemillään, kuin edustusjoukkueensa, joten heittopainotteista ja viihdyttävää hyökkäyspeliä on luvassa.

Jaguaarien systeemiä ei voida edellisten kausien perusteella arvailla, vaan se täytyy tulla tsekkaamaan paikan päälle. Uuden päävalmentajan Toni Bärlundin pelikirja aukeaa Vapun jälkeen ensi kertaa niin Viitaniemen yleisölle kuin vastustajillekin.

  • Ottelu alkaa klo 12.00.

SU 3.6. VIITANIEMEN VILLITYS PERHETAPAHTUMA

Sunnuntaina 3.6. vietetään monen koululaisen ensimmäistä kesälomapäivää. Jaguaarien ottelun yhteydessä vietetään Viitaniemen Villitys-perhepäivää, jolloin oheisohjelmassa on tekemistä erityisesti koululaisille sekä perheen pienimmille.

Itse ottelussa Jaguaarit kohtaa sarjanousija Lohja Lionsin, jota valmentaa entinen maajoukkuen huippukeskushyökkääjä Marko Vartiainen. Kokoonpanossa mielenkiintoisin pelaaja jyväskyläläisittäin on Ville Suonperä, joka voitti Jaguaarien riveissä mm. 2006 Spagettimaljan sekä Vaahteraliigan SM-pronssit 2007 ja 2008.

  • Ottelu alkaa klo 15.30

Portsarit saattavat
juhannustauolle su 17.6.

Jaguaarit pelaavat kotona ennen Juhannustaukoa vielä kertaalleen, kun ”lähes paikallisvastustajaksi” luokiteltava Mikkeli Bouncers saapuu Viitaniemeen Jaguaarien vieraaksi. Päivä on täynnä jenkkifutista, sillä ennen Jaguaarien matsia naisten joukkue Jaguars kohtaa samaisella areenalla Hämeenlinna Huskiesin.

Bouncers voitti Rautamaljan kaudella 2016, mutta viime vuosi oli joukkueelle vaikeampi. Ilkka Jämsän paluu Kouvolasta Mikkelin organisaatioon saattaa kuitenkin rummuttaa ovimiehiin uutta ryhtiä. Kesäkuun viimeisessä kotiottelussa nähdään  saattavatko Portsarit jyväskyläläiset juhannustauolle vai pääseekö Peto irti?

  • Ottelu alkaa klo 16.30

Revontulia heinäkuussa!

Jaguaarien heinäkuun ainoassa kotiottelussa tuikkivat revontulet. Sunnuntaina 8.7. Jaguaarit saa nimittäin vieraakseen Oulu Northern Lightsin, jonka Jaguaarit on kohdannut viimeksi kaudella 2015.

Pelinrakentajaksi paluun tekevän Lassi Heikkilän myötä joukkue saattaa olla viime vuosia heittopainotteisempi pakkaus. Mikäli quarterbackina pelaa Othman Al-Kubaisi, tulevat hän ja Oulun keskushyökkääjistö muodostamaan hankalan option-hyökkäyksen vastustajiensa harmiksi.

  • Ottelu alkaa klo 15.30

Elokuussa Palokka-Special

Jaguaarit pelasi Vaahteraliigaa Palokan liikuntapuistossa kausina 2010-2013. Kesällä 2018 joukkue tekee yhden ottelun mittaisen nostalgiatripin noihin aikoihin, kun se kohtaa vanhalla kotikentällään Pori Bearsin sunnuntaina 5.8. Kaiken kukkuraksi ottelu on todellinen Sunday Night Football sillä pelipallo potkaistaan Palokan taivaalle vasta klo 18.00.

Bears on vahva sekoitus kokemusta, nuoruuden voimaa sekä porilaista hulluutta, joten fyysinen karhulauma kuuluu varmasti kauden ennakkosuosikkeihin. Heittojoukkueisiin lukeutuneita Kotka Eaglesia ja Hanko Sun Cityä vastaan Bears oli viime vuonna kuitenkin vaikeuksissa, joten mielenkiintoa Palokan illassa varmasti riittää.

  • Ottelu alkaa klo 18.00.

KAUSIKORTIT

Voit hankkia kausikortin Jaguaarien kaupasta. Kausikortti sisältää pääsyn kaikkiin kotiottelutapahtumiin – Myös mahdollisiin pudotuspeleihin.

Opiskelijat, koululaiset, eläkeläiset ja varusmiehet voivat ostaa kausikortin alennettuun hintaan.

Alle 7-vuotiaat pääsevät otteluihin sisään ilmaiseksi.

FANITUOTTEET

Jaguaarien fanituotteiden ostaminen on nyt helppoa – Jaguaarien fanikauppa toimittaa tilauksesi suoraan kotiisi.

JOUKKUE

Uusi joukkuekuva päivitetään toukokuun 2018 lopussa

 

-->