Maajoukkuemies Lahti palaa kentille

  • admin
  • 31.5.2017
  • Kommentit pois päältä artikkelissa Maajoukkuemies Lahti palaa kentille

William Lahti palaa kentille

Jaguaareja viimeksi kaudella 2013 edustanut laitahyökkääjä William Lahti palaa kentille sunnuntaina 4.6. Jaguaarien kauden avausottelussa Kouvola Indiansia vastaan.

Viimeksi Lahti on nähty tositoimessa kaudella 2014, jolloin hän pelasi Turku Trojansissa. Samaisena vuonna hänet valittiin myös Suomea Itävallan EM-kisoissa edustaneeseen miesten maajoukkueeseen. Yhteensä hän on kirjauttanut neljällä Vaahteraliigakaudellaan 78 kiinniottoa, 845 jaardia ja 6 touchdownia.

Lahden lisäksi Jaguaareihin liittyy kesätyökuvionsa selville saanut Juha Rapola, joka on kahdella edellisellä kaudella pelannut keskisuomalaisten riveissä yhteensä kuusi ottelua. Noissa otteluissa hänelle kirjattiin 508 jaardia sekä kuusi touchdownia. Rapolaa ei kuitenkaan nähdä vielä avausottelussa Indiansia vastaan.

– William on joukkueen älykkäin ja varmakätisin kuvanjuoksija. Rapola on puolestaaan vaarallisimmillaan pallon saatuaan. Jaloista löytyy nopeutta ja selkärangasta poikkeuksellisen hyvä harhautusvaihde. Pojat eivät esiinny tämän kauden kaikissa otteluissa työesteidensä vuoksi, Sammal kommentoi tuoreimpia vahvistuksia.

Jaguaarien kausi alkaa kotiottelulla su 4.6. Kouvola Indiansia vastaan klo 17.00.
Tervetuloa!

-->