Mäkinen ja Maukonen nopeasti hoitoon ja takaisin kentille

  • admin
  • 20.6.2018
  • Kommentit pois päältä artikkelissa Mäkinen ja Maukonen nopeasti hoitoon ja takaisin kentille

Jaguaarien ykköskeskushyökkääjä Joonas Mäkinen pyöräytti sunnuntain Bouncers-ottelussa nilkkansa. Hän pääsi Jaguaarien yhteistyökumppanina toimivan Mehiläisen lääkärinvastaanotolle heti maanantai-aamuna.

– Ensin kävin lääkärissä ja tämän jälkeen röntgen-kuvissa. Kuvien jälkeen tulokset tulivat nopeasti ja nilkkaan laitettiin vielä tuki paikoilleen. Koko käynti sujui tunnin sisään, Mäkinen kertoo.

Röntgenissä varmistui, että kyse ei ole vakavasta loukkaantumisesta ja Mäkinen pääsee takaisin pelikentille 2-3 viikossa. Pelaaminen 30.6. ottelussa Wolverinesia vastaan on kuitenkin vielä epävarmaa.

Kulmapuolustaja Simeon Maukonen löi puolestaan pallon pois Bouncersin laitahyökkääjän ulottuvilta huonossa asennossa niin, että hänen sormeensa tuli murtuma.

– Lääkärille pääsi nopeasti ja kuvista näkyi, että luut ovat hyvässä asennossa. Luutumisaika on nelisen viikkoa, joten runkosarjan loppupuolella pääsee sen puolesta takaisin kentille, Maukonen kertoo.

– Nopea hoitoon pääseminen on tärkeää, sillä pelaajan paraneminen pääsee tällöin alkamaan välittömästi. Lisäksi ennuste kentille paluusta on tärkeä tieto valmennukselle, sillä se ehtii suunnitella, miten otteluissa pärjätään ilman loukkaantuneita pelaajia. Näin nopean tiedon saamisen jälkeen suunnitelmia ehditään myös ajaa sisään harjoituksissa, Jaguaarien Mikko Punkari kiittelee Mehiläistä.

Mehiläinen pähkinän kuoressa

Mehiläinen-konserni on yksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista yksityisistä terveys- ja sosiaalipalveluiden tuottajista Suomessa. Yli 100-vuotias Mehiläinen on perinteikäs, mutta nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan.

-->