Mehiläinen tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn Jaguaarit – Bears -otteluun 5.8.

  • admin
  • 18.7.2018
  • Kommentit pois päältä artikkelissa Mehiläinen tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn Jaguaarit – Bears -otteluun 5.8.

Jaguaarien yhteistyökumppani Mehiläinen tarjoaa katsojille ilmaisen sisäänpääsyn sunnuntaina 5.8. Palokassa pelattavaan kotiotteluun.

 

Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Palokassa

Normaalisti Jaguaarien kotiottelut pelataan Viitaniemessä. Kyseisenä viikonloppuna kenttä ei ollut kuitenkaan saatavilla ja kakkosdivisioonan kärkiottelu Pori Bearsia vastaan pelataan näin Palokassa, jossa Jaguaarit pelasi Vaahteraliigaa vuosina 2010-2013.

– Autottoman katsojan on keskimäärin hankalampi liikahtaa Palokkaan kuin Viitaniemeen, jonka vuoksi halusimme tehdä kynnyksen tämän ottelun katseluun mahdollisimman matalaksi. Mehiläisen kanssa tämäkin onnistui, Jaguaarien Mikko Punkari kertoo.

Matsi, jota on vaikea jättää väliin

Ensimmäinen Pori Bearsin ja Jaguaarien välinen kamppailu päättyi Bearsin todella tiukkaan 10-7 voittoon. Tällä kertaa Bears on kuitenkin vierasjoukkue ja Jaguaareilla on loistava mahdollisuus ottaa porilaisista tärkeä niskalenkki ennen pudotuspelejä. Ottelu tulee siis olemaan todella tasokas ja jännittävä, ja kun Mehiläinen tarjoaa siihen vielä vapaan sisäänpääsyn, on matsia vaikea jättää väliin.

Helposti myös bussilla

Paikalle pääsee helposti myös bussilla, sillä keskustasta klo 17.35 lähtevä linja 27 ajaa parin sadan metrin päässä kentästä olevan Palokan keskustan ja Pappilanvuoren ohi n. kello 17.50, josta ehtii helposti kävelemään perille ennen klo 18 taivaalle lennähtävää aloituspotkua.  Ottelun jälkeen bussit lähtevät Heikkilästä kohti keskustaa kahdesti tunnissa (xx.10 ja xx.40).

-->