Osta liput ennakkoon ja säästä!

  • admin
  • 31.5.2017
  • Kommentit pois päältä artikkelissa Osta liput ennakkoon ja säästä!

Jaguaarit avaa kautensa su 4.6. Viitaniemessä. Osta liput ennakkoon, niin säästät rahaa.

Tapahtumapäällikkö Mikko Punkari toivottaa kaikki tervetulleiksi kesän kotiotteluihin

 

Tervetuloa viihtymään Viitaniemeen

– Olemme pyrkineet lisäämään ottelutapahtuman viihtyvyyttä ja sujuvuutta tällä kaudella monin eri tavoin. Kotiotteluissa on nyt Jyväsmedian efekteillä tehostettu sisääntulo, cheerleadereitä ym. viihdettä. Esimerkiksi sunnuntain 4.6. avauksessa taivaalta sataa Skydive Jyväskylän laskuvarjohyppääjiä, Jaguaarien Mikko Punkari kertoo.

Osta liput ennakkoon ja säästä

– Pyrkimys on sujuvoittaa myös maksamista ottelutapahtumassa. Vaikka käteisellä pärjää edelleen parhaiten, on myös kortilla maksaminen entistä helpompaa, sillä olemme lisänneet iZettle-kortinlukijoiden määrää. Uusilla laitteillamme onnistuu myös lähimaksu.

– Vaihtorahahärdellin minimoimiseksi lippujen hinnat ovat portilla tasalukuja. Normaali lippu maksaa kympin ja perhelippu parikymppiä. Opiskelijoille, koululaisille, varusmiehille ja eläkeläisille tarjottavan alennuslipun hinta on vitosen ja kausikortin hinta 30 euroa. Ennakkoliput saa edelleen yhtä huokein hinnoin Jaguaarien kaupasta. Normaalihintaisen ennakkolipun, perhelipun sekä kausikortin voit ostaa myös suoraan tämän kotisivuston oikeasta laidasta. Kiitos LIVETO:lle tästä mahdollisuudesta, Punkari kertoo.

Tärkein asia kunnossa

– Oheisohjelma ja sujuvuus ovat hienoja juttuja. Tärkein asia penkkiurheilijalle on kuitenkin varmasti viihdyttävä peli. Jerell Jonesin sopimuksen myötä voi luvata, että se asia on kunnossa. Uskon myös keskushyökkääjiemme ja laitureidemme järjestävän tällä kaudella melkoisesti unohtumattomia hetkiä. Avauskokoonpanon valinta tulee olemaan vaikeaa lukuisten hyvien vaihtoehtojen johdosta.

– Puolustuksen puolella leveyttä löytyy nyt paljon viime kausia enemmän. Mikko Sammal ja Jussi Kangas pystyvät pyörittämään puolustuksen linjamiehiä kentällä jääkiekkoilijoiden vaihtorytmillä, jolloin hyökkäyksen linja joutuu pelaamaan jatkuvasti levänneitä pelaajia vastaan. Tämä tietää pelinrakentajille kiirettä, joka toivottavasti johtaa näyttäviin säkityksiin ja syötönkatkoihin, Punkari spekuloi ja jatkaa:

Kausi alkaa sunnuntaina 4.6. klo 17.o0 Viitaniemessä. Tule mukaan osaksi ikimuistoisia tapahtumia ja hienoa kautta, jolla on kaikki mahdollisuudet päättyä Jaguaarien ja Jerell Jonesin mestaruuteen! One for all – All for one!

-->