Richard Hurst Jaguaareihin

  • admin
  • 11.1.2016
  • Kommentit pois päältä artikkelissa Richard Hurst Jaguaareihin

Jyväskylän Jaguaarien linjamiesosasto vahvistuu Richard Hurstilla.

hurstHurst vahvistamaan hyökkäyksen linjaa

29-vuotias Hurst on pelannut viime vuodet Mancherster Titansin riveissä hyökkäyksen linjassa vasemman guardin ja tackelin paikalla. 188 senttisenä ja 125 kiloisena pelaaja tuo kaivattua kokoa ja voimaa Jyväskylän linjaan. Uran varhaisemmilta vuosilta löytyy pelikokemusta myös puolustuksen linjan puolelta.

– Viime vuodet on vedetty liian kapealla linjamiesosastolla. Richard ja Jozef vahvistavat nyt hyökkäyskalustoamme ja Jonathan puolustuksen keskustaa. Kun linja jaksaa, näkyy se muunkin joukkueen tekemisessä, Jaguaarien Mikko Sammal kommentoi.

SuperBowl tryout sunnuntaina 7.2.

Amerikkalaisen jalkapallon voi aloittaa moneen muuhun lajiin verrattuna vielä myöhäisemmällä iällä. Jaguaarien edustusjoukkue järjestää SuperBowl-sunnuntaina 7.2. Hipposhallissa kaikille (vuonna 2016 16-vuotta täyttäville ja vanhemmille) avoimen tryoutin. Tryout on ehdottomasti uudelle pelaajalle paras aika tulla mukaan, sillä lähempänä kesää valmentajat eivät ehdi opettaa huolellisesti perusteita uusille tulijoille.

– Nyt tammikuun harjoittelemme kamat niskassa. Helmikuussa laitamme harttarit naulaan, kun otamme tulokkaat messiin. Maaliskuussa treenataan sitten taas täydellä setillä kesää kohti, Sammal kertoo.

Nuorempien juniorien starttikurssi lähti lauantaina liikkeelle rugbyn voimin. Kurssi jatkuu lauantaisin rugbylla, kunnes lauantaina 6.2. on jenkkifutiksen vuoro. Kurssille ehtii vielä mukaan. Tsekkaa kurssin tiedot: täältä.

Sopimustilanne 11.1.2015

Craig Maynard QB
Teemu Hautakangas QB/WR

Joni Kähönen RB
Joonas Mäkinen RB

Ville Rajalainen LB
Juuso Kivimurto LB
Heikki Lukkarinen LB
Iiro Piippo LB
Joni Pyöriä LB

Jonathan Pan Gago DL/FB
Kalle Lahtinen DL
Heikki Pesonen DL
Jarno Mäkinen DL
Henry Lehtonen DL

AJ McCrea DB / RB
Niko Juntunen DB
Simo Ahtiainen DB
Kristian Luukkonen DB
Tommi Tyrväinen DB/WR
Ville Karhinen DB/WR

Pasi Raatikainen WR
Aleksi Nummelin WR/DL
Waltteri Kinnunen WR
Petri Sagulin WR
Mikko Punkari WR

Richard Hurst OL
Jozef Tobolkiewicz OL
Terho Hytönen OL
Jeremia Mamedjarov OL
Otto Lähdesmäki OL
Sami Kolehmainen OL
Tatu Tuominen OL

-->