Santtu Tuviala taklasi syövän ja palaa kentille Bouncersia vastaan!

  • admin
  • 13.6.2018
  • Kommentit pois päältä artikkelissa Santtu Tuviala taklasi syövän ja palaa kentille Bouncersia vastaan!

Jaguaarien 20-vuotias laitahyökkääjä Santtu Tuviala sai helmikuussa huonoja uutisia. Kahden kuukauden kuumeilun jälkeen mies passitettiin terveydenhuolloista lääkäriin, jossa oireiden syy paljastui syöväksi. Tuvialan hoidot aloitettiin maaliskuussa ja sivuvaikutukset olivat hetkittäin niin rajuja, että harjoituksiin saapuminen, treenaamisesta puhumattakaan oli välillä ylivoimaista, mutta aina tilanteen mahdollistaessa Tuviala oli paikalla. Muutenkin hänen asenteensa ja suhtautumisensa sairastumiseen on ollut ihailtavaa.

–  Näitä asioita miettiesseni olen taas huomannut sen, kuinka hyvin asiat loppujen lopuksi minullakin ovat. Minulla on varmasti maailman paras tukiverkosto, josta saan piristäviä, ymmärtäviä, motivoivia ja tarvittaessa kettuileviakin viestejä ja ajatuksia, joilla painaa eteenpäin. Mitä ikinä tulee nyt tapahtumaan, niin tiedän että mua autetaan jaksamaan. Minulla on ruokaa, juomaa ja katto pään päällä, suurin huolen aiheeni on että jaksanko nousta portaat parin kuukauden ajan normaalisti. Toisaalla on ihmisiä, joilla ei ole mitään noista edellisistä ja mahdollisesti vielä pahempi sairaus tai muu vastaava, joka vaikuttaa negatiivisesti elämään, Tuviala kertoi maaliskuussa.

COMEBACK KENTILLE SU 17.6.!

Toissa viikolla Tuviala sai lääkärikäynnillä mahtavia uutisia. Solujen vähentymisen tai uuden hoitosuunnitelman sijaan mies sai kuulla, että kehosta ei enää löytynyt syöpäsoluja. Comeback kentille tapahtuu sunnuntain kotiottelussa Mikkeli Bouncersia vastaan klo 16.30. Helpotuksen tunne on nyt ehtinyt vaihtua malttamattomuudeksi.

– Fiilikset ovat aika levottomat. Vähän samaa sarjaa, kuin ensimmäisen koulupäivän odottaminen viimesinä kesäloman päivinä. Paikalleen rauhottuminen on aika haastavaa, Tuviala kertoo.

Levottomista fiiliksistä huolimatta Tuviala on malttanut valmistautua paluuotteluunsa huolella ja tutustunut myös vastustajan pelivideoihin.

– Bouncers tuntuu miehittävän kentän keskustaa aika tiiviisti, eli laidoilla on meillä laitahyökkääjillä ehkä hieman enemmän tilaa. Bouncersin takakenttä vaihtelee ottelun sisällä pelitapaansa aika paljonkin, joten ottelun aikana tarvitsee osata lukea peliä tilanteen mukaan, Tuviala ennakoi.

Jaguaarit perusti keväällä myös TACKLE CANCER WITH JAGUAARIT-keräyksen, jonka tuotto lahjoitetaan Syöpäsäätiön työn hyväksi. Suorien lahjoitusten lisäksi Jaguaarit lahjoittavat keräykseen osan kahden ensimmäisen kotiottelunsa lipputuloista, kausikorttimyynnistä sekä kampanjan aikana syntyneistä sponsorisopimuksista. Tähän mennessä keräys on tuottanut yhteensä 476 euroa. Tuvialan paluuottelussa lahjoittaminen on mahdollista grillikatoksesta löytyvään tippimukiin, joka valittiin keräysmuodoksi vastustajajoukkue Bouncersin (Portsarit) nimen innoittamana.

–  Tuvialan lisäksi ottelussa nähdään kahden hyvän joukkueen taisto sekä CaKo Dance Teamin -puoliaikaesitys, joten eiköhän vähintään 500 euron raja saada Santun paluuottelussa rikki, Jaguaarien puheenjohtaja Mikko Punkari ennakoi varovaisesti. Kampanja jatkuu kesäkuun loppuun asti. Siihen asti keräystä voi tukea vielä Jaguaarien sponsoroinnin tai suorien lahjoitusten kautta.

SE HETKI, MISSÄ EI PITÄNYT OLLA TÄNÄ KESÄNÄ

Ottelu alkaa Viitaniemessä sunnuntaina klo 16.30 – Pelaajaesittely suoritetaan hieman tätä ennen. Jaguaarien osalta kentälle juoksee viimeisenä hyökkääjä, joka ansaitsee mahtavat suosionosoitukset.

– Sunnuntaina pelaajaesittelyssä purkautuu aika monen kuukauden hyvät ja huonot fiilikset. Ollaan tilanteessa, missä ei pitänyt olla tänä kesänä, eli kyllä se hetki on täynnä onnea ja kiitollisuutta. Täytyy vaan toivoa ettei kompastu kengännauhoihin kun kentälle juoksee, Tuviala tunnelmoi.

 

LISÄÄ AIHEESTA

-->