Seura

Yleistä

 • Yleistä

  Tehtävä

  Tehtävä

  Urheilukaupunki Jyväskylää ja Keski-Suomen maakuntaa edustava Jyväskylän seudun Jaguaarit on amerikkalaisen jalkapallon ja käsipallon erikoisseura, jonka tehtävä on tarjota mahdollisuus harrastaa kunto- ja terveysliikuntaa sekä kilpa- ja huippu-urheilua erilaisista lähtökohdista tuleville ihmisille heidän edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.

  Amerikkalainen jalkapallo eroaa monesta muusta pallopelistä siinä, että se sopii hyvin kaikille ruumiinrakenteesta riippumatta. Amerikkalaisen jalkapallon voi myös aloittaa verrattaen myöhäisellä iällä moneen muuhun lajiin nähden. Yksi seuran tärkeimmistä tehtävistä liikunnan ja urheilun kentällä onkin tarjota sosiaalinen urheilun ja liikunnan muoto niille, jotka eivät ole paikkaansa muiden lajien parista löytäneet ja ehkäistä näin liikunnasta luopumista ja syrjäytymistä.

   

  jjRuns U11junnut pume

  Arvopohja

  Clip art illustration of a Cartoon Jaguar Running
  Jere Jaguaari on Jaguaarien Reilun Pelin lähettiläs!

  Arvopohja

  Jaguaarien arvopohjan perustana toimii ajatus perheestä, joka pitää huolen jäsenistään ja johon kaikki ovat tervetulleita omana itsenään. Urheiluun Jaguaari suhtautuu intohimoisesti. Jaguaari ei tyydy mukavuuksiin vaan harjoittelee ja pelaa kuin peto. Vaikka Jaguaarit pelaavat fyysistä ja kovaa peliä, he kunnioittavat, arvostavat ja noudattavat Reilun Pelin periaatteita ja yhteisiä pelisääntöjä.

  Jaguaarit on perhe!

  • Perheeseen olet aina tervetullut ja jossa sinut hyväksytään sellaisena kuin olet.
  • Perhe pitää yhtä niin kentällä, kuin myös sen ulkopuolella.
  • Perheelle osallistuminen ja yhdessä tekeminen on tärkeää.
  • Perheessä jokainen uskaltaa yrittää ja oppia myös virheiden kautta.
  • Perheelle nuorten Jaguaarien kehitys ja kehittyminen paitsi hyviksi pelaajiksi, myös yhteistyötä tekeviksi vastuunkantajiksi on äärimmäisen tärkeää.
  • Perheiden viihtyminen seuran tapahtumissa on tärkeää.

   

  perhe
  Jaguaarien arvopohjan perustana toimii ajatus perheestä, johon kaikki ovat tervetulleita omana itsenään. Perhe pitää yhtä niin kentällä kuin sen ulkopuolella!

   

  lunta
  Peto ei tyydy mukavuuksiin vaan juoksee vaikka syvässä umpihangessa kehittyäkseen ja ylittääkseen itsensä.

  Jaguaarit harjoittelee ja pelaa kuin peto!

  • Jaguaari harjoittelee kuin peto ollakseen nopeampi, vahvempi ja monipuolisempi.
  • Jaguaarien luonteen vahvuus ja sisu kumpuavat myös Keski-Suomen maastosta ja luonnosta. Peto ei tyydy mukavuuksiin vaan juoksee lajitoveriensa kanssa suu vuoroin hymyssä ja irvistyksessä vaikka Keski-Suomen männikkömetsissä, jylhillä Harjun rinteillä tai syvässä umpihangessa kehittyäkseen ja ylittääkseen itsensä.
  • Kentällä Jaguaari on aina valmis ja taistelee kuin peto.
  • Fyysisestä pelistä huolimatta peto pitää päänsä viileänä kentällä. Se iskee kuin tuulen puuska Kuokkalan sillan yllä. Voimakkaasti ja viileästi.
  • Jaguaari ei pelkää vastustajaa tai omia virheitä, vaan uskaltaa tehdä nopeita päätöksiä ja ratkaisuja.

   

  opettaa
  Jaguaarit ja amerikkalainen jalkapallo opettavat myös urheilun ulkopuolisessa elämässä hyödyllisiä valmiuksia.

  REILU PELI!

  Lisäksi Jaguaarien toimintaa ohjaa Reilun Pelin periaatteet. Reilun pelin lähettiläänä seurassamme toimii Jere Jaguaari.

  Amerikkalainen jalkapallo opettaa meitä

  • Kohtaamaan haasteita ja voittamaan itsemme
  • Kunnioittamaan yhteistä tekemistä ja muita ihmisiä
  • Parantamaan sosiaalisia taitoja ja yhteistyötä
  • Toimimaan täsmällisemmin
  • Sitoutumaan
  • Johtamaan

  Pelillinen identiteetti

  Identiteetti

  Kansan kielellä Lajitermein
  Vaikka Jaguaari on yksi suurimpia kissapetoja ja pystyy tarvittaessa myös vahvaan juoksuun, perustuu Jaguaarien pelillinen identiteetti heittopeliin, nopeuteen sekä Suomen Ateenan älyyn ja oveluuteen. Jaguaarit on menestynyt parhaiten neljän laitahyökkääjän Spread- ja Trips-muodostelmin. Pelitapaa on ajettu sisään junioriohjelmassa nuorista ikäryhmistä lähtien myös niinä kausina, kun edustusjoukkue on pelannut juoksuvoittoisempaa peliä.
  Puolustusasemissakin Jaguaari hyökkää usein saalistamaan, eikä jää odottamaan, mitä vastustaja tekee.Mitä ikinä Jaguaari tekeekään, se tekee sen täysillä, eikä pelkää epäonnistuvansa. Se ei kuitenkaan ole typerä, vaan oppii virheistään ja kehittyy paremmaksi.  Vaikka puolustuksen frontit ovat kausien välilllä vaihtuneet, Jaguaarien puolustus on aina blitsannut voimakkaasti pelinrakentajia vastaan.Räväkkää pelitapaa ei ole mahdollista toteuttaa, jos tukimiehet ja takakenttä eivät luota itseensä ja kykyihinsä.Jokaista downia ja palloa ei ole välttämättä mahdollista voittaa, mutta vastustajan onnistumiset voidaan minimoida oppimalla virheistä ja luottamalla omiin kykyihin niistä huolimatta. 
  Jaguaari pyrkii monipuolisuuteen ja on tarvittaessa valmis loikkaamaan kissapedon lailla moneen eri rooliin. Jaguaarien junioriohjelmassa on aina pyritty siihen, että pelaaja oppii peliä monipuolisesti eri pelipaikoilta.Näin pelaajat ovat valmiita hyppäämään kehiin ja antamaan lepoaikaa joukkuekavereilleen silloinkin, kun joukkue pelaa kapealla miehistöllä.
  Periksiantamaton ja sitkeä Jaguaari pelaa aina loppuun asti, vaikka tilanne tai ottelu näyttäisi jo olevan ratkennut.  Jaguaarit taistelee downin loppuun asti. Pelin kesken jättäminen saattaa pahimmillaan johtaa omaan tai joukkuetoverin loukkaantumiseen.Myös ottelut Jaguaarit pelaa loppuun asti, vaikka peli olisi jo ratkennut. Johtoasemassa Jaguaarit ei nöyryytä vastustajaa vaan antaa peliaikaa ja vastuuta nuoremmille pelaajille.Tappioasemassa Jaguaarit purevat hammasta ja taistelevat loppuun asti. Jaguaari ei myy ylpeyttään ja saattaa parhaimmassa tapauksessa kiriä vielä voittoon vastustajan ohi.
  22
  Puolustusasemissakin Jaguaari hyökkää usein saalistamaan, eikä jää odottamaan vastustajan aloitetta.
  10
  Hyökkäyksen identiteetti perustuu heittopeliin, nopeuteen sekä Suomen Ateenan älyyn ja oveluuteen.

  Värimme

  Valkoinen – Hopea- Musta!

  VALKOINEN:

  Keski-Suomen hankien valkoinen hohto kuvastaa hyvin Jaguaarin voimaa, energiaa ja raikkautta. Valkoinen symboloi reilun ja puhtaan urheilun periaatteita. Jaguaari toimii rehellisesti, pitää lupauksensa ja hänen sanaansa tulee voida luottaa, kuin musteeseen valkoisella paperilla.

  HOPEA:

  Kultaakin kovempi hopea kuvastaa Jaguaarien lujuutta sekä arvostusta ja ylpeyttä omaa tekemistä kohtaan. Arvostus ja ylpeys ovat Jaguaareille eri asia, kuin ylimielisyys ja omakehu. Hopea on myös Jyväskylän vaakunasta tuttu väri ja yhteistyön symboli, joka kuvastaa Jaguaarien yhdessätekemisen henkeä ja halukkuutta yhteistyöhön. Kentällä Jaguaarien mieli on valpas ja kirkas, kuin joukkueen hopeisten kypärien kimallus auringonpaisteessa.

  MUSTA:

  Musta on nuorekasta Jyväskylää edustavalle Jaguaarille ominainen urbaani väri. Se tuo esille pedon ominaisuudet ja Jaguaarien agressiivisen peli-ilmeen. Musta kuvastaa myös periksiantamattomuutta ja kykyä jatkaa eteen päin mustelmista ja vastustajan estelyistä huolimatta.

  ORANSSI:

  Viestinnässään Jaguaarit käyttää myös oranssia, joka kerää katseet itseensä. Oranssi symboloi Jaguaarin rinnassa palavaa tahtoa sekä rakkautta omaa lajia ja perhettä kohtaan.

  Kuva: Jari Turunen
  Kuva: Jari Turunen

Jäsenyys

Jaguaarien toimintavuoden 2016-2017 jäsenmaksun suuruus on 50 euroa. Jäsenmaksun maksaminen oikeuttaa sinut äänestämään seuran kokouksissa. Lisäksi pääset edustusjoukkueen otteluihin sisään ilmaiseksi ja saat muitakin jäsenetuja.

Jaguaarien kannattajäsenyysmaksun suuruus on 30 euroa. Kannattajajäsenenä et voi äänestää seuran kokouksissa, mutta olet oikeutettu muuten samoihin etuihin, kuin jäsenetkin.

 • Jäsenedut

  Terveystalo

  Terveystalo toimii Seuran yhteistyökumppanina ja tarjoaa Jaguaarien jäsenille ja heidän läheisilleen saumattoman ja kokonaisvaltaisen terveydenhuollon. Seuran ja Terveystalon yhteisenä tavoitteena on auttaa urheilijoita saavuttamaan tavoitteensa. Terveystalosta Seuran jäsenet ja heidän läheisensä saavat ammattitaitoisen, joustavan ja nopean palvelun vammojen ja tapaturmien hoitoon.

  Edut:

  Driving Team Jyväskylä

  Jaguaarien jäsen- tai kannattajakorttia esittämällä 5 prosentin alennus seuraavista koulutuksista:

  • B-henkilöautokortti
  • Korotus A-AB
  • Harjoitteluvaihe
  • Syventävä vaihe
  • A1- kevytmoottoripyöräopetus
  • A- moottoripyöräopetus
  • Mopokortti

  –> Facebook-sivulle
  –> Kotisivuille

  Stadium

  Jaguaarit ja Stadium lanseerasivat yhteisen seuramalliston. Saatavilla olevat tuotteet löydät Stadium Team Salesin Jaguaarit-mallistosta.

  Tilauksen voi lähettää osoitteeseen marko.havu@jyu.fi

  American Diner

  Jaguaarien jäsen- tai kannattajakorttia esittämällä 10 prosentin alennus ruokalistan tuotteista.
  –> Kotisivuille

  MS Löyly

  Jaguaarien jäsen- tai kannattajakorttia esittämällä saat ilmaiset makkarat seurueesi risteilylle.

  –> Kotisivuille

  Shaker

  Jaguaarien jäsen- tai kannattajakorttia kannattaa vilauttaa ovella ja tiskillä.

  Peurunka

  Tutustu myös yhteistyökumppanimme Peurungan 18.6. asti kestävään Kymppietu-kampanjaan!

   

Yhteystiedot ja kentät

 • Yhteystiedot ja kentät

  YHTEYSTIEDOT PÄIVITETTY 21.1.2015

  Seura

  Laskutusosoite:

  Laskut ensisijaisesti spostilla: marko.havu@aalto.fi

  Jyväskylän seudun Jaguaarit Ry /
  Marko Havu
  Miilukorventie 6 E 21
  02740 ESPOO

  Muu posti:

  Jyväskylän seudun Jaguaarit Ry /
  Mikko Punkari
  Schaumanin puistotie 27 A3
  40100 Jyväskylä

  Tilinumero:

  Seura ja Miehet

  FI23 4600 2220 0071 00

  Juniorit

  FI31 4600 0010 5033 20

  Käsipallo

  FI65 4600 0010 6082 44

  Y-tunnus:

  1089968-9

  Rekisteritunnus:

  165.033

  Yhteyshenkilöt
  Puheenjohtaja

  • Jussi Liimatainen jussi.liimatainen (at) gmail.com 040 535 3889

  Rahastonhoitaja

  • Marko Havu marko.havu (at) jyu.fi  040 7435 380

  Varapuheenjohtaja, myyntipäällikkö, tiedottaja:

  • Mikko Punkari mikko.o.punkari@gmail.com 041 437 8672

  Nuorisotoiminnan johtaja

  • Kalle Lahtinen kaapo.lahtinen (at) gmail.com 040 5119976

  Talkoot

  • Jarno Mäkinen jarno.makinenn (at) gmail.com 0503609886

  Edustus:

  Päävalmentaja: Mikko Sammal 0505379001

  Juniorit:

  Juniorivalmentajien yhteystiedot joukkueittain

  Käsipallo:

   • Jussi Liimatainen jussi.liimatainen (at) gmail.com 040 535 3889

  Kentät

  Viitaniemen liikuntapuisto, eli Nisulan monttu 

   

  Palokan liikuntapuisto

  Kumppaniksi?

  Tule mukaan kumppaniksi!

  Lue lisää sponsorointivaihtoehdoista Kumppanille-sivulta ja ota rohkeasti yhteyttä!

  • Mikko Punkari mikko.o.punkari@gmail.com 041 437 8672

   

  Sähköpostilistat

  Sähköpostilistat (Liittyminen vaatii listan valvojan hyväksynnän):

  C-nuoret – jaguaarit-c ( at ) googlegroups.com

  D-nuoret – jaguaarit-d ( at ) googlegroups.com

  Hallitus – jaguaarithallitus ( at ) googlegroups.com

   

   

   

Kalenteri

Historia

 • Historia

  1996-1999
  1996-1999: Divareista kohti Vaahteraliigaa
  2000-2005

  2000-2005: Ups and downs

  2006

  2006: Jälleenrakennuksen startti

  Kausi 2006 oli uudelleen organisoinnin kausi. Edellisen vuoden heikko menestys taloudellisesti kuin pelillisesti oli nollattava ja lähdettävä uusin voimin hakemaan menestystä. Kauden päätavoitteeksi asetettiin seuran vaahteraliiga kelpoiseksi saattaminen. Tavoite oli kova mutta siinä onnistuttiin. Pelaaja rintamalla oli vilkasta jälleen kerran. Vanhoja pelaajia tuli joukkueen avuksi kuten Jukka Pääkkönen ja Henry Ojansivu joista kumpikin osoitti kokemuksellaan tietä muuten nuorehkolle joukolle.

  Paavo Teittinen nousi divarista maajoukkuerinkiin
  Paavo Teittinen nousi divarista maajoukkuerinkiin

  Osa edelliskauden vahvuudesta siirtyi muille paikkakunnille joissa pelattiin vaahteraliigaa. Nimet kuten Tuukat Pernu ja Hämäläinen olivat lähtijöiden joukossa. Petolaumassa aloitti myös paljon uusiakin kasvoja sekä jotkut juniorit taistelivat tosissaan edustuksen peli paikoista. Ehkä parhaiten juniori ikäisistä paikkansa lunasti ”Super”-Paavo Teittinen joka sai kutsun miesten maajoukkueleirille saakka. Tulokkaista loisti myös Antti Yläjärvi, joka oli koko kauden hyökkäyksen aloittava guardi. Kokeneempia onnistujia olivat mm. joukkueen MVP-palkinnon sai ansaitusti Jussi Lindqvist, joka oli lähes pysäyttämätön pallonkantaja. Vuoden hyökkääjä-palkinto meni Jaakko Rautalahdelle joka oli vastaavanlainen ilmiö heittohyökkäyksessä. Vuoden puolustaja taas oli Lari-Pekka Martikainen joka saalisti petolaumasta eniten taklauksia. Vuoden linjamies-pystin pokkasi Jukka Pääkkönen joka oli koko divisioonan kovimpia linjapelaajia. Valmennusvastuun otti seuran puheenjohtaja Risto Laaksonen jonka metodit olivat hyvät. Kuten tilastot osoittavat. Joukkue opetteli talvella perusasiat uusiksi ja se näkyi kesällä kentällä.

  Kausi oli pelillisesti lähes täydellinen menestys. Yhdeksän voittoa sekä 375 tehtyä pistettä joka muuten oli 105 pistettä enemmän kuin seuraavalla joukkueella ovat vain pari tilastoa joissa Jaguaarit hallitsivat kauden 2006 1-divisioonaa. Ainoan tahran Jaguaarien kauteen toi Varkaus Steelers joka maajoukkue tauon jälkeen onnistui voittamaan petolauman kotikentällään Säynätsalossa. Välierissä vastaan asettui ensimmäisellä ja viimeisellä kierroksella vastustajana ollut Tampere Saints joka oli lähes vastaan tulija kun Jaguaarit voittivat lukemin 50 – 8. Petolauma oli jälleen kerran Spagettimaljan kupeessa kiinni. Edellisen kerran näin oli käynyt seitsemän vuotta sitten. Vastaan asettui edellisten vuosien hallitnut Golden Spirit Demons Helsingistä. Ottelu oli jännittävä lähes loppuun saakka ja Jaguaarit onnistuivat kaatamaan demonit lukemin 27 – 16 (0 – 7). Pelilliset puitteet siis Vaahteraliigaan oli saavutettu.

  Spagettimalja 2006
  Spagettimalja 2006

  A-junioreiden kausi oli pettymys. Kuudes sija runkosarjassa oli huonoin sitten 1999 vuoden jolloin Jaguaarien juniorit pelasivat a-nuorissa ensimmäistä kertaa. Kausi alkoi kylläkin kahdella voitolla mutta päättyi se päättyi kahteen tappioon ja pistesuhteen ollessa -1 oli sijoitus sen mukainen. Positiivisena asiana oli selvästi se että joukkue oli nuori, mutta myös kokematon.

  B-juniorit vastasivat Jaguaari perheen suurimmasta yllätyksestä. He nimitäin yltivät pienehköllä porukalla SM-hopeaan saakka. Kaudesta jäi kuitenkin pieni karvas maku suuhun koska finaali hävittiin yhteen virheeseen.

  C-juniorit joutuivat kärsimään siitä että suurin osa heidän pelaajistaan oli jo pelannut A- ja B-junioreissa sekä muutama myös edustus joukkueessa saakka. Yksi voitto ja kuudes sija runkosarjassa ei ollut ihan sitä mitä ennen kautta lähdettiin hakemaan joten heidänkin kausi oli pettymys.

  2007-2008

  2007-2008: Mitalivuodet  2009

  2009: Välietappi

  Ennen kesää 2009 joukkue menetti huomattavasti pelaajia muihin seuroihin ja sivurajoille. Laitahyökkääjistöstä lähtivät mm. Pernu, Haataja ja Wacklin. Takakentältä Teittinen, Hämäläinen ja Muilu. Puolustuksesta Ville Suonperä, Jussi Lindvist ja Anssi Nevalainen olivat myös pahoja menetyksiä. Hyökkäyksen linjassakin oli paikattavana Jarno Ojansivun kokoinen aukko.

  Tulijapuolella ulkomaalaiset qb Alex Relph ja lb Eric Tupta, sekä alkukaudesta loukannut wr/db Sam Breslin ja hänet korvannut David Morgan olivat kuitenkin pelimiehiä, ja saivat joukkueesta paljon irti. Myös muut joukkueeseen liittyneet Harri Väyrynen, Mikko Lyyra, Teemu Löllö auttoivat paljon – ja aiemmin pienemmässä roolissa olleet pelaajat täyttivät saappaansa hyvin. Mm. Aki Ollenberg, Sami Mäkinen, Timo Kosunen, Markus Blomberg, Reo Landen ja Joonas Raatikainen nostivat entisestään profiiliaan. Nuoremmista pelaajista Perttu Ahila ja Mika Kulmala nousivat aloittavien pelaajien joukkoon.

  Joukkueen suurimpia tähtiä kauden aikana olivat mainioiden ulkomaalaisten lisäksi Puromäki, Mäkinen, Lyyra ja Ollenberg.

  Jaguaarit – Saints, Vaahteraliiga 2009 from Vesa Peltola on Vimeo.

  Runkosarja päättyi viidenteen sijaan, joka oli täysin oikeutettu, sillä kauden viisi voittoa tulivat alapuolelle jääneistä joukkueista ja viisi tappiota yläpuolella olleita joukkueita vastaan.

  Juniorien lippua pitivät korkealla B-nuoret, jotka voittivat Suomen mestaruuden Sipoo Bulldogsia vastaan.

  Vuoden aikana käynnistettiin uudelleen myös kakkosjoukkue Piratesin toiminta. Kesällä Pirates osallistui 3. divisioonaan.

  2010-2013

  2010-2013: BJ Jensenin 4-vuoden projekti  2014

  Vauhtia Lyyran komennossa 2014-

  Syksyllä 2013 Jaguaarit siirtyivät BJ Jensenin ajasta Mikko Lyyran valmennukseen. Moni pelaaja päätti jatkaa Vaahteraliigassa muissa seuroissa ja osa huilata raskaan neljän vuoden projektin jälkeen. Pelaajiston runko koostuikin pääasiassa Piratesissa ja korkeakoulujoukkue Renegadesissa aiemmin pelanneista pelaajista.

  Vaikeista lähtökohdista kauteen lähtenyt ryhmä hävisi kaksi ensimmäistä otteluaan niukasti Oululle. Tämän jälkeen amerikkalainen Jerell Jones liittyi Jyväskylän vahvuuteen. Ensimmäisessä ottelussa Saints oli niukasti Jaguaareja parempi ja kun Royalskin voitti Jaguaarit, oli joukkueen saldo neljän ottelun jälkeen neljä tappiota.

  Jones pääsi kuitenkin samalle sivulle hyökkäyksensä kanssa ja Jaguaarit nappasivat jäljellä olevista otteluista kolme komeaa voittoa. Runkosarjan päätöskierroksella Jones loukkasi nilkkaansa, eikä kyennyt pelaamaan välierässä Vaasaa vastaan. Royals sai näin helpon voiton ja jätti hienon kirin runkosarjassa tehneen Jyväskylän neljänneksi.

  Junioreista menestyi parhaiten U15-ikäluokka, joka taipui 7 vs. 7 -sarjan finaalissa Wolverinesille ja sai kaulaansa sarjan SM-hopeat.

   

Saavutukset

 • Saavutukset

  Miehet
  Miehet – sijoitukset:

  1996: 1.sija II-divisioona
  1997: 6.sija I Divisioona
  1998: 3.sija I Divisioona
  1999: 1.sija I Divisioona
  2000: 4.sija Vaahteraliiga
  2001: 7.sija Vaahteraliiga
  2002: 4.sija Vaahteraliiga
  2003: 7.sija Vaahteraliiga
  2004: 6.sija Vaahteraliiga – Kuva – Rosteri
  2005: 8.sija Vaahteraliiga – Kuva –
  2006: 1.sija I Divisioona – KuvaRosteri
  2007: 3.sija Vaahteraliiga – Kuva – Rosteri
  2008: 3.sija Vaahteraliiga
  2009: 5.sija Vaahteraliiga
  2010: 6.sija Vaahteraliiga
  2011: 5.sija Vaahteraliiga
  2012: 5.sija Vaahteraliiga
  2013: 8.sija Vaahteraliiga
  2014: 4.sija I Divisioona

  JunioritJuniorit – Sijoitukset

  A-juniorit B-juniorit C-juniorit D-juniorit E-juniorit
  1999 7.sija 6.sija
  2000: 3.sija 2.sija 2.sija
  2001: 2.sija 1.sija 2.sija
  2002: 1.sija 1.sija 2.sija
  2003: 1.sija 1.sija 3.sija
  2004: 2.sija 4.sija (1.div) 4.sija
  2005: 2.sija 2.sija (1.div)
  2006: 6.sija 2.sija 7.sija
  2007: 1 sija 8 sija 9 sija
  2008: 5 sija 3 sija
  2009: 5 sija 1 sija
  2010: 2 sija 4 sija 2 sija 4 sija (1.div)
  2011: 2 sija 4 sija 3 sija
  2012: 4 sija 5 sija 3 sija
  2013: 3 sija 3 sija
  2014: 8. sija 2. sija (7 vs. 7)

  Nuorten maajoukkuepelaajat:

  1997: Suomi PM kulta

  • RB Teemu Löllö
  • LB Janne Kilpua
  • DL Jussi Kangas

  1998: Suomi EM pronssi

  • DB Esko Myllymäki

  1999: Suomi PM kulta

  • DB Esko Myllymäki

  2000: Suomi EM 4. sija

  • DB Esko Myllymäki
  • OL Joonas Palviainen
  • LB Timo Rantalainen

  2001: Suomi PM hopea

  • QB Ville Ylikangas
  • OL Jussi Hienonen
  • WR Jaakko Rautalahti
  • RB Akumatti Leskinen
  • TE Ville Suonperä
  • LB Ville-Veikko Pasanen
  • DB Sami Mäkinen
  • DB Pekka Jääskeläinen

  2002 Suomi (EM-karsinta)

  • QB Ylikangas Ville
  • WR Aula Ville
  • WR Haataja Riku
  • RB Alanko Otso
  • RB Hentunen Mikko
  • DB Taskinen Pertti
  • DB Hänninen Mikko
  • DB Jääskeläinen Pekka
  • LB Mäkinen Sami
  • LB Martikainen Lari-Pekka
  • LB Tuovinen Kai

  2003 Suomi PM kulta

  • WR Tuukka Pernu
  • LB Sami Mäkinen
  • DB Pekka Jääskeläinen

  2004 EM

  • QB/DB Tuukka Hämäläinen

  2005 PM kulta

  • QB/DB Tuukka Hämäläinen
  • DB Paavo Teittinen
  • TE/K Ville Wacklin

  2006 EM

  • TE/K Ville Wacklin
  • WR Samuel Hienonen
  • CB Paavo Teittinen
  • DT Joonas Raatikainen